Историята на Гал Гадот съвсем не е обичайната холивудска приказка.  Тя е родена

...
Историята на Гал Гадот съвсем не е обичайната холивудска приказка.  Тя е родена
Коментари Харесай

Гал Гадот, на която наистина й отива да е супергерой

Историята на Гал Гадот съвсем не е нормалната холивудска приказка.  Тя е родена в в Израел, където има кариера на актриса и модел, а през 2004 година бъдещата звезда от " Жената знамение " става " Мис Израел ". Била е част от на израелската войска, с което се гордее (Израел е една от дребното страни в света, където има наложителна военна работа за жени). Този факт обаче става причина филмите „ Смърт Нил “,  " Жената знамение 1984 " и Жената знамение " да не бъдат предавани в някои страни като Ливан и Кувейт.   

Смятана за една от най-красивите дами на планетата, през днешния ден актрисата навършва 38 години. И в действителност й отива да е " дамата знамение " - момичето, което ловко борави с оръжия, с лекота демонстрира стил и изтънченост и е страхотна майка на три девойки. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Преди дни Гал Гадот сподели видео в Instagram, от което стана ясно, че е получила неочакван подарък - както наподобява, близки и другари са организирали " авансово празненство изненада ".

Звездата наподобява същински шокирана, когато влиза в хотелската си стая и се сблъсква с обичани хора. От потрес, през осъзнаване и същинска наслада - всяка страст е изписана на лицето й...

Вижте реакцията й!
    View this post on Instagram           
A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)
 Гал Гадот Гал ГадотТя е измежду най-големите звезди с над 100 млн. почитатели в Instаgram.   
Кaриерата й в Холивуд стартира с роля в четвъртата част на  “Бързи и гневни ”, следват функции в екшън филми, в които тя сама да извършва огромна част от каскадите, до момента в който през 2016 година идва присъединяване й в  “Батман против Супермен ”, където се появява Жената знамение. Година по-късно излиза и филмът за супергероинята, който  получава положителни мнения от критиците.  “Жената знамение ” е първият супергеройски филм с жена в основната роля и първият филм за супергерои, режисиран от жена - Пати Дженкинс.  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Гал Гадот постоянно споделя, че обича да се впуска в завършения и харесва вълнението от новите планове, както и тръпката от оживяването на нови истории.

През август по Netflix очакваме премиерата на Heart of Stone, шпионски трилър, в който тя е в ролята на сътрудника на разузнаването Рейчъл Стоун. С неспокойствие чакаме да я забележим в ролята на египетската кралица в „ Клеопатра “ ( тя влиза в облика след Елизабет Тейлър, Моника Белучи и София Лорен), както и като злата кралица в " Снежанка ", който би трябвало да излезе през 2024 г.  
 
 
Гал Гадот споделя историите на 6 невероятни момичета
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР